Ułatwienia dostępu

Skip to main content
Dobry Posiłek w Szpitalu

Środa 13.08.2025

  • Dieta Podstawowa

    GRUPY SUBSTANCJI LUB PRODUKTÓW POWODUJĄCYCH ALERGIE LUB REAKACJE NIETOLERANCJI I ICH OZNAKOWANIE W JADŁOSPISACH:

    1. GLUTEN - 1
    2. SKORUPIAKI - 2
    3. JAJA I PRODUKTY POCHODNE - 3
    4. RYBY - 4
    5. ORZESZKI ZIEMNE - 5
    6. SOJA - 6
    7. MLEKO I PRODUKTY MLECZNE - 7
    8. ORZECHY (migdały, pistacje, orzechy laskowe, włoskie, nerkowce, pekan) - 8
    9. SELER - 9
    10. GORCZYCA - 10
    11. NASIONA SEZAMU - 11
    12. ŁUBIN I PRODUKTY POCHODNE - 12
    13. MIĘCZAKI - 13
  • Dieta Lekkostrawna

    GRUPY SUBSTANCJI LUB PRODUKTÓW POWODUJĄCYCH ALERGIE LUB REAKACJE NIETOLERANCJI I ICH OZNAKOWANIE W JADŁOSPISACH:

    1. GLUTEN - 1
    2. SKORUPIAKI - 2
    3. JAJA I PRODUKTY POCHODNE - 3
    4. RYBY - 4
    5. ORZESZKI ZIEMNE - 5
    6. SOJA - 6
    7. MLEKO I PRODUKTY MLECZNE - 7
    8. ORZECHY (migdały, pistacje, orzechy laskowe, włoskie, nerkowce, pekan) - 8
    9. SELER - 9
    10. GORCZYCA - 10
    11. NASIONA SEZAMU - 11
    12. ŁUBIN I PRODUKTY POCHODNE - 12
    13. MIĘCZAKI - 13